Förmedling

Du kan tryggt sälja din husbil via oss

Blå Kusten Fritidscenter AB är ett företag som har en komplett anläggning för fritidsfordon med försäljning av husbilar, husvagnar och tillbehör samt auktoriserad verkstad. Vi kan med andra ord ta hand om ditt fordon fullt ut. Det innebär en trygghet för både säljare och köpare att bara ha en partner att samtala med.

Varudeklaration

Innan vi bestämmer pris och skriver förmedlingsavtal gör vi ett genomgående test av din husbil där vi får reda på eventuella brister och fel. Vi kontrollerar trafiksäkerhet, funktion och fukt. Varudeklarationen följer med fordonet.

Prissättning

Gemensamt, utifrån marknadsmässiga priser och bilens kondition, gör vi en värdering av bilen.

Förmedlingsavtal

Vi upprättar gemensamt ett tydligt förmedlingsavtal med fastställt försäljningspris och förmedlingsprovision.

Marknadsföring

Din bil marknadsförs genom uppställning i vår utställningshall. Våra kunniga säljare visar, och förhandlar om, bilen. Fordonet fotograferas och tillsammans med utrustningslista marknadsförs bilen på vår hemsida, ”blakustenfritidscenter.se” och dessutom på ”bytbil.com”, ”blocket.se” och ”campagon.se”

Försäljning

Din bil säljs inte utan att du accepterat priset. Därefter upprättar vi ett köpekontrakt med säljaren. Betalningen görs via ett klientmedelskonto vilket innebär att dina pengar är trygga och åtskilda från  bolagets medel. Vi tar självklart hand om eventuellt inbyte.  Vid leverans får köparen en genomgång av bilens funktioner.

Finansiering

Samarbete sker med flera finansbolag bl a Kabe Finans, Ecster och Wasa Kredit. Tillsammans med finansbolaget gör vi ett konkurrenskraftigt finansieringsupplägg.

Fordonsadministration

Administrationen med myndigheter, finansbolag och försäkringsbolag ombesörjs av oss.

Garantier

Garanti lämnas på alla fordon. Hur många månader beror på fordonets ålder. Konsumentköplagen är dessutom gällande. Om den nye ägaren vill reklamera fel eller brist så kontaktar han vår auktoriserade verkstad.

Välkommen till oss för mer ingående information